SAMSUN / İLKADIM - 23 Nisan Ortaokulu

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

May

23 Nisan Ortaokulu geleneksel çocuk şenliğimizi gerçekleştirdik. Bu coşku dolu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

9 Mayıs Etwinning Günü kutlamaları kapsamında okulumuzda yürütülmekte olan Voices for Peace, Wellbeing 4 All ve That Climate Survivors Etwinnining projelerinin sergisi düzenlenmiştir.

( As part of the May 9 Etwinning Day celebrations, an exhibition of the Voices for Peace, Wellbeing 4 All and That Climate Survivors Etwinning projects that are being carried out in our school was organized.)

May

Okulumuzu ve ilimizi Uşak ilinde düzenlenen Yıldızlar Türkiye şampiyonası finalinde temsil eden öğrencilerimiz Türkiye 5.olmuştur.Beden eğitimi öğretmenimiz Celal Erusta'yı sporcularımızı ve emeği geçen herkesi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

23 Nisan Ortaokulu  Geleneksel Karaoke Etkinligini gerçekleştirdi.

Öğrencilerimiz İngilizce  şarkılar ve danslarla katılım gösterdiler.

Etkinlik videosuna linke tıklayarak erişebilirsiniz.

May

Anasınıfı C şubesi öğretmenimiz Nazik Othan ve miniklerimizin anneler günü sürprizi

May

Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Tübitak 4006 bilim şenliği il milli eğitim şube müdürlerimiz Caner Can Koç, Ali Sezek , ilçe şube müdürlerimiz Metin Keskin, Bakiye Usta, İlçe Sağlık Müdürümüz Mustafa Kasapoğlu çok sayıda okul müdürlerimiz, öğrenci, öğretmen ve velilerimiz katılımıyla büyük bir coşku içerisinde gerçekleşti. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Amisos55 projemize linke tıklayarak erişebilirsiniz.

Nis

Müfredat değişikliği sürecine ilişkin bilgi notları ve medya bağlantılarına linklere tıklayarak erişebilirsiniz.

Nis

2023/2024 eğitim öğretim yılı geleneksel yaz futbol turnuvası  başladı. 5. ve 6. Sınıflar arasında gerçekleşecek olan müsabakalarda tüm takımlarımıza  başarılar diliyoruz.

#köklerdengeleceğe

Nis

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün "Dilimizin Zenginlikleri" Projesi kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen etkinlerimiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız öğrenci ve velilerimizin katılımlari ile coşku ile kutlandı,

müzik öğretmenimiz Günsel Ağmaz'ın ve okul idaremizin  girişimleri ile  ülkemizin sevilen sanatçısı SEFO tarafından kazandırılan 35 kişilik Bando ekibimiz okul etkinliği programında harika bir konsere imza attı.Ardından Bulvar avm de gerçekleştirilen etkinlikte Samsun halkı ile ilk buluşmasını  gerçekleştirdi. Öncelikle emeği gecen öğrencilerimize, velilerimize,Bulvar Avm yönetimine,gönüllü destegini esirgemeyen velimiz Sn Ayşegül Tekay a teşekkür ederiz.

Nis

5/C sınıfı öğrencilerimiz zeybek gösterileri ile bayram kutlamalarımıza renk kattılar