SAMSUN / İLKADIM - 23 Nisan Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız öğrenci ve velilerimizin katılımlari ile coşku ile kutlandı,

müzik öğretmenimiz Günsel Ağmaz'ın ve okul idaremizin  girişimleri ile  ülkemizin sevilen sanatçısı SEFO tarafından kazandırılan 35 kişilik Bando ekibimiz okul etkinliği programında harika bir konsere imza attı.Ardından Bulvar avm de gerçekleştirilen etkinlikte Samsun halkı ile ilk buluşmasını  gerçekleştirdi. Öncelikle emeği gecen öğrencilerimize, velilerimize,Bulvar Avm yönetimine,gönüllü destegini esirgemeyen velimiz Sn Ayşegül Tekay a teşekkür ederiz.

Nis

5/C sınıfı öğrencilerimiz zeybek gösterileri ile bayram kutlamalarımıza renk kattılar

Nis

Müzik öğretmenimiz Çiğdem Çakır'ın yönetiminde öğrencilerimizin seslendirdiği şarkılarla coşku dolu bir bayram kutlaması yaşadık

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını öğrencilerimizin oratoryo ve şiirleriyle kutladık

Anasınıfları 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını Coşkuyla kutladılar ️

Nis

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Derya Şafak danışmanlığında 7-F sınıfı öğrencilerimizden Gülce Lina Ünsal, Servet Emre Duyarca ve Zeynep Naz Odacı,

Değerler Eğitimi Yapay Zeka tematik alanında hazırladıkları projelerinin sunumunu gerçekleştiriyor. Tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çocuklara armağan eden büyük önder M. kemal Atatürk'e Onur Anıtını ziyaret ederek şükranlarımızı sunduk.

Anasınıfları 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını Coşkuyla kutladılar ️

Nis

We celebrate our National Sovereignty and Children's Day ( Ulusal Egenemenlik ve Çocuk  Bayramımızı kutluyoruz)

5/M,6/E,7F öğrencileri

Nis

Tüm acil durumlar için artık tek bir numara kullanılıyor. 112 hattından tüm yardım çağrılarınızı gerçekleştirebilirsiniz. İlgili videoyu izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

SEFO'ya teşekkürler

Değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz Bando Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor... Çocuklarımızın sanat ve kültürel faaliyetler içerisinde yetişmesine katkı sağlayacak, okulumuza kazandırılmış olan 35 kisilik bando takımımız okulumuzun eski öğrencisi ve ülkemizin sevilen sanatçısı  SEFO (Seyfullah SAĞIR) tarafından finanse edilmiştir.Bizleri Sefo ile buluşturan sevgili menajerine @362tuzak ve Sanatçımız SEFO'ya @sefo.362  maddi ve manevî tüm katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Öğrencilerimize, velilerimize, okul öğretmenlerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

Bilim kurgunun refah üzerinde olumlu bir etkisi olabilir. #Wellbeing4All projesi kapsamında okulumuzda gerçekleştirdiğimiz etkinliklerden biri olan İlk İletişim Günü'nü kutluyoruz.

Bu özel günde, Star Trek filminin müziğini dinledik ve Star Trek: First Contact'ten kesitler izledik. Ayrıca, uzay hakkında konuşup Magic Carpet Ride şarkısını da dinledik.

İlk temasın getirdiği heyecanla, geleceğe dair umutlarımızı artırmaya devam ediyoruz.

Nis

Okulumuzda yürütülmekte olan Voices for Peace Etwinning Projemiz kapsamında öğrencilerimiz proje sonuç ürününü oluşturmak için ortak ülke okullarıyla beraber mandala alfabelerinden oluşan projemizin isimlerini renklendirdiler. Çalışmaya linke tıklayarak erişebilirsniz.

Nis

Okulumuzda 6 hafta süren dünya ve çevresel değişim Hedefler Projesi araştırmasına katıldık.

Take Action Global kurucu ortağı  Dr. Jennifer Williams ve öğretim görevlisi, araştırmacı ve yazar olan Koen Timmers  başkanlığında ve gençlik elçisi Ayush Chupra liderliğinde her hafta farklı aktiviteler yaptık. Proje Ocak ayında başladı ve Mart ayında sona erdi.Araştırmamıza Küresel Hedeflerle ilgili videoları izleyerek başladık ve ardından hedefimiz olan Hedef 16 Barış, Adalet ve Güçlü Kurumlar hakkında bilgileri okuduk. Öğrencilerimiz çeşitli web2 araçlarını kullanarak konu ile ilgili posterler, videolar, kelime bulutu oluşturdular.